ΤΟΠΙΚΑ

Η Qatar Airways με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα προς την Μύκονο το καλοκαίρι

Η Qatar Airways με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα προς την Μύκονο το καλοκαίρι

Η Qatar Airways θα ξεκινήσει πτήσεις προς τη Σαντορίνη από τις 7 Ιουνίου 2022, ενώνοντας την Αθήνα και τη Μύκονο για να γίνει ο τρίτος προορισμός που θα εξυπηρετείται στην Ελλάδα από τον εθνικό αερομεταφορέα του Κράτους του Κατάρ. Η υπηρεσία θα εκτελείται με Airbus A320 με 12 θέσεις στην Business Class και 132 θέσεις στην Economy Class.

Η αεροπορική εταιρεία θα επανεκκινήσει επίσης τις εποχικές πτήσεις της προς τη Μύκονο την ίδια εβδομάδα, με τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις, επιπλέον, η Αθήνα θα μεταβεί σε διπλή ημερήσια υπηρεσία.

Με την προσθήκη τριών εβδομαδιαίων πτήσεων προς τη Σαντορίνη, οι επιβάτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με περισσότερους από 140 προορισμούς στο εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας μέσω του καλύτερου αεροδρομίου στον κόσμο, του Διεθνούς Αεροδρομίου Hamad, που συνδέεται με δημοφιλείς προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αυστραλία .
Η βελτιωμένη συνδεσιμότητα σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να φύγουν από την Αυστραλία την Παρασκευή το βράδυ και να φτάσουν στη Σαντορίνη μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Airways Group Akbar Al Baker δήλωσε: « Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε τη Σαντορίνη στο παγκόσμιο δίκτυό μας το 2022, με αυτόν τον συναρπαστικό νέο προορισμό να ενώνει την Αθήνα και τη Μύκονο για να γίνει η τρίτη μας πύλη σε αυτή την όμορφη χώρα. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας όσο το δυνατόν περισσότερες απρόσκοπτες επιλογές σύνδεσης μίας στάσης. Αυτή η επέκταση θα εδραιώσει περαιτέρω τη σχέση μας με την Ελλάδα ».


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.