ΤΟΠΙΚΑ

Η πιο μεγάλη ώρα για το μπάσκετ της Μυκόνου πλησιάζει

Η πιο μεγάλη ώρα για το μπάσκετ της Μυκόνου πλησιάζει

Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος και συνάμα το πλέον δύσκολο και καθοριστικό… Η ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Μυκόνου υποδέχεται αύριο Σάββατο στις 17.00 στο κλειστό της Άνω Μεράς «Παν. Χανιώτη» τον ιστορικό Πανιώνιο!

Ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει το φίλαθλο ενδιαφέρον του νησιού και ταυτόχρονα θα είναι το πρώτο της σειράς που θα δώσει και το εισιτήριο για την άνοδο στην Α2. Η αποστολή για τους παίκτες του Γιάννη Τζήμα κάθε άλλο παρά εύκολη καθώς απέναντί τους θα έχουν μια ομάδα με μεγάλη ιστορία αλλά και δυναμική, ενώ έχει και το πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση που χρειαστεί και τρίτος αγώνας για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση άνοδος.

Οι παίκτες του Α.Ο. Μυκόνου πραγματοποίησαν την Παρασκευή την τελευταία τους προπόνηση πριν το μεγάλο ματς με όλους να δείχνουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική αλλά και ψυχολογική κατάσταση. Γνωρίζουν ότι η αναμέτρηση του Σαββάτου είναι μείζονος σημασίας, αφού με μία νίκη θα πάνε να διεκδικήσουν το εισιτήριο της ανόδου την άλλη εβδομάδα στη Νέα Σμύρνη με ανεβασμένη ψυχολογία.

Το πρόγραμμα πάντως εκτός από προπόνηση είχε και ένα μικρό… event λόγω γενεθλίων ενός από τους πιο αθόρυβους και σημαντικούς εργάτες της ομάδας. Ο λόγος για τον Βαγγέλη τον φροντιστή του Α.Ο. Μυκόνου στον οποίο παίκτες και προπονητικό τιμ είχαν ετοιμάσει μια μικρή έκπληξη, αφού μετά την προπόνηση του έφεραν μια τούρτα στο παρκέ και όλοι μαζί σαν οικογένεια του ευχήθηκαν τα «Χρόνια πολλά» μέσα σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα την παραμονή ενός τόσο σημαντικού αγώνα σε ένα γήπεδο που για άλλο ένα ματς αναμένεται να κατακλυστεί από κόσμο…

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.