ΤΟΠΙΚΑ

Η ομάδα «Ζ» της αστυνομίας που ήρθε στο νησί και θα κάνει την διαφορά

Η ομάδα «Ζ» της αστυνομίας που ήρθε στο νησί και θα κάνει την διαφορά

Η Ομάδα Ζ, από το 1979, ήταν, είναι και θα είναι ένας αποτελεσματικότατος επιχειρησιακός βραχίονας της Ελληνικής Αστυνομίας μεν, με ταυτόχρονη τεράστια κοινωνική προσφορά δε, συμμετέχοντας σε αναρίθμητες συνοδείες – γέφυρες σωτηρίας ανθρωπίνων ζωών.

Μέχρι σήμερα, η ομάδα «Ζ» έχει μετρήσει αναρίθμητες επιτυχίες έχοντας σημαντική παρουσία στους Ελληνικούς δρόμους, ενώ φημίζεται για την ταχύτητα με την οποία καταστέλλει το έγκλημα με ήθος και συνέπεια.

Οι φωνες της δημοτικής αρχης εισακούστηκαν κι έτσι 6 επίλεκτοι ζηταδες κλήθηκαν να μεταβούν στο νησί των ανέμων..!!Παντα πρώτοι, πιο γρήγορα από όλους και με κίνδυνο της ζωής τους σε κάθε σήμα είναι εδώ μερα νύχτα να τρέξουν για ολα..!


Η αιχμή του δόρατος της ΕΛΑΣ ειναι στο νησί και θα μείνει όσο χρειαστει για να επιτελέσουν στο ακέραιο οποιαδήποτε αποστολη τους ανατεθει..!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.