ΤΟΠΙΚΑ

Η «μυθική»βάφτιση της Τζωρτζίνας το κοσμικό γεγονός στη Μύκονο

Η «μυθική»βάφτιση της Τζωρτζίνας το κοσμικό γεγονός στη Μύκονο

Ήταν όλοι εκεί σε μια βάφτιση που ξεχείλισε από στυλ και γούστο και που οι γονείς της μικρής Τζωρτζίνας, ο Μάνος και η Βανέσσα υποδέχτηκαν όλους τους καλεσμένους τους για να γιορτάσουν την νεοφώτιστη.

Σε ένα σκηνικό που ήταν εντυπωσιακά οργανωμένο ο Μάνος Αναστασίου και η Βανέσσα Γεροδήμου βάφτισαν την κόρη τους.

Και το όνομα αυτής Τζωρτζίνα με τους γονείς και τους παππούδες να είναι ιδιαίτερα συγκινημένοι και τους τρεις νονούς της ο ένας καλύτερος από τον άλλον να γίνονται οι πνευματικοί της γονείς.

Η κοινωνία της Μυκόνου, καθώς εκατοντάδες ήταν οι καλεσμένοι στην βάφτιση, αποδέχτηκαν το κάλεσμα των γονιών και παραυρέθηκαν σε ένα γεγονός που έκανε αίσθηση με την αρτιότητα της οργάνωσης του.

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά καθώς είναι γνωστή  και σε υψηλό επίπεδο η επιχειρηματική δράση της οικογένειας Γεροδήμου στην Μύκονο καθώς δραστηριοποιούνται πολλά χρόνια στο χώρο της εστίασης και έτσι γνώριζαν καλά πως θα δημιουργήσουν μια ονειρεμένη ατμόσφαιρα τόσο στην εκκλησία όσο και στο φημισμένο Principote εκεί που έγινε ένα μεγάλο πάρτι έκπληξη προς τιμή της νεοφώτιστης.

Υπο την καθοδήγηση του γραφείου της Τόνιας Ανδρονίκου οι καλεσμένοι που ξεπέρασαν τους 500 έζησαν ένα ονειρεμένο σκηνικό στο Πριγκιπάτο της Μυκόνου που δίκαια αυτή την εποχή χαρακτηρίζεται το κορυφαίο στο νησί μετά και τις αλλαγές που έγιναν στους χώρους του.

Μοναδική διακόσμηση, μπομπονιέρες με πολύ γούστο, υπέροχο σέρβις τόσο στην εκκλησία όσο και στο Principote, ένα υπέροχο μενού με φαγητά μοναδικά σε γεύση και γλυκά και με πανάκριβα κρασιά και σαμπάνιες να σερβίρονται άφθονα στην διάρκεια της βραδιάς.

 

Η μεγάλη έκπληξη όμως που επεφύλαξαν οι γονείς της μικρής Τζωρτζινας σε συννενόηση με τον νονό της Αντιδήμαρχο Μιλτιάδη Ατζαμόγλου , που είναι προσωπικός της φίλος ,ήταν η παρουσία της Νατάσας Θεοδωρίδου που ξεσήκωσε παρέα με τον Πέτρο Ιακωβίδη τους καλεσμένους και έκαναν ένα ονειρεμένο πάρτι μέχρι το πρωί.

Βεγγαλικά που έσκισαν τον ουρανό στον Πάνορμο και υπο τους ήχους μουσικής τζαζ στο ξεκίνημα της βραδιάς δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα που άφησε έκπληκτους τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Βουλευτές (Μονογυιού-Φόρτωμας), ο πρώην Υπουργός Γιάννης Βρούτσης, ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς, επιχειρηματίες του νησιού και όχι μόνο, γνωστοί δημοσιογράφοι και εκατοντάδες καλεσμένοι φίλοι της οικογένειας ,έσπευσαν να ευχηθούν για την βάφτιση της μικρής Τζωρτζίνας.

Το γλέντι κράτησε στο Principote μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ήταν κατά γενική ομολογία το κοσμικό γεγονός της έναρξης της σαιζόν στην Μύκονο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.