BUSINESS

Η Kokowood έκλεψε την παράσταση στην έκθεση ξύλου Medwood Athens

Η Kokowood έκλεψε την παράσταση στην έκθεση ξύλου Medwood Athens
Με ένα καταπληκτικό περίπτερο και πληθώρα προϊόντων ξύλου και επιλογών προσέλκυσε πλήθος εμπόρων

Με ένα πανέμορφο περίπτερο που έκλεψε δικαιωματικά την παράσταση και πλήθος εμπόρων που έδειξαν ενδιαφέρον για συνεργασία.

Η KOKOWOOD  παρουσίασε στο κοινό τα προϊόντα της σε ένα περίπτερο άρτιο στην έκθεση ξύλου που ολοκληρώθηκε το τριήμερο στην Expo αεροδρομίου.

Η συμμετοχή της kokowood σε μία από τις μεγαλύτερες ολοκληρωμένες έκθεσεις στο κλάδο του ξύλου,τη Medwood στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Ήταν μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση όπου έδωσε την ευκαιρία τα μεγαλύτερα brand name του ξύλου να παρουσιάσουν μία πλήρη ενημέρωση, σχετικά με τις τάσεις,τα νέα υλικά,τις τεχνικές και τα νέα προϊόντα!

Ο ιδρυτής της εταιρίας Παναγιώτης Κοσμαδάκης αλλά και οι συνεργάτες του απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία τους στην έκθεση είχαν μπαράζ επαφών τόσο με εμπόρους εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Έμποροι που ενδιαφέρθηκαν τόσο για τα προϊόντα της εταιρίας όσο και για τις καινοτομίες που προσφέρουν στο ξύλο και στις κατασκευές.

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.