ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η έλευση Τσερκεζίδη στις Κυκλάδες δίνει πνοή στον τομέα της ανακύκλωσης

Η έλευση Τσερκεζίδη στις Κυκλάδες δίνει πνοή στον τομέα της ανακύκλωσης
Ο Μακεδόνας επιχειρηματίας αλλάζει αρδην το παιχνίδι με την εμπλοκή του στα τεκταινόμενα των ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Μια ηχηρή παρουσία που αλλάζει άρδην το τοπίο στα επιχειρηματικά πράγματα των ΚΥΚΛΑΔΩΝ είναι αυτή του Μακεδόνα επιχειρηματία Νίκου Τσερκεζίδη που αποτελεί την νέα μεγάλη και ανερχόμενη δύναμη σε ένα νευραλγικό τομέα όπως αυτόν της ανακύκλωσης.

Με ισχυρές συμμαχίες από τον επιχειρηματικό κλάδο της ενέργειας ο Τσερκεζίδης μπαίνει πλέον πολύ δυναμικά στην ανακύκλωση και ετοιμάζει διάφορα δυνατά πρότζεκτ στις Κυκλάδες.

Η ΑΦΟΙ ΤΣΕΡΚΕΖΙΔΗ Ο.Ε. ,ιδρύθηκε το 2003  απο τους αδελφούς Νίκο και Γιάννη Τσερκεζίδη με έδρα την Νικήτη Χαλκιδικής. Είναι τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής τεχνικών έργων δημοσίων η ιδιωτικών, (έργα οδοποιίας, αποχετευτικά, αρδευτικά, λιμενικά, οικοδομικά, ενεργειακά-βιομηχανικα,ειδικα γεωτεχνικά και έργα προστασίας του περιβάλλοντος.) Από το 2003 μέχρι σήμερα η εταιρεία αναπτύχτηκε με γοργούς ρυθμούς εκτελώντας πληθώρα δημοσίων ή ιδιωτικών τεχνικών έργων.

Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον τομέα της ανακύκλωσης, εγκαθιστώντας μονάδες ανακύκλωσης Α.ΕΚ.Κ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ,με σκοπό την ανακύκλωση προϊόντων εκσκαφών και κατεδαφίσεων – καθαιρέσεων από δημόσια και ιδιωτικά έργα με τελικά προϊόντα όπως αμμος, 3Α, σιδερο, αδρανη διαφόρων διαβαθμίσεων και κατάλληλα υλικά για φυτική γη, υλικά επικάλυψης σκουπιδότοπων, αποκατάστασης λατομείων κ.τ.λ.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.