ΤΟΠΙΚΑ

Η Έλενα της καρδιάς των Μυκονιατών, γιόρτασε με τους φίλους της

Η Έλενα της καρδιάς των Μυκονιατών, γιόρτασε με τους φίλους της
Η Έλενα Καρύγιαννη,γνωστή ποινικολόγος, γιόρτασε την ονομαστική της εορτή και η αφαν γκατε του νησιού έσπευσε να της ευχηθεί

Την χαρακτηρίζουν μια από τις κορυφαίες ποινικολόγους της Μυκόνου που έχει στο πελατολόγιο της μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού και όχι μόνο κόσμο του νησιού.

Η Έλενα Καρύγιαννη, γνωστή Δικηγόρος της Μυκόνου, γιόρτασε την ονομαστική της εορτή στο μυθικό Πριγκιπάτο της Μυκόνου, το Principote  και υποδέχθηκε όλους τους καλούς της φίλους, την αφαν γκατέ του νησιού σε ένα πάρτι έκπληξη που είχε πολύ κέφι, χορό και τραγούδι.

Εκεί βρέθηκαν μεταξύ άλλων στον υπέροχο χώρο του Principote  η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού ,οι αντιδήμαρχοι Αλέκος Κουκάς και Μιχάλης Ζουγανέλης-Μπαλτάς ,ο σύμβουλος Αλέκος  Βαμβακουρης-Κορνίβας,ο έμπορος φρούτων της Μυκόνου Λουκάς Μέγκουλης , ο mr  Cavo Paradiso Νίκος Δακτυλίδης,ο Δημοσιογράφος Γιώργος Σολάρης κ.α.

Η οικοδέσποινα υποδέχθηκε όλους τους φίλους της με  χαρά και γιόρτασε με την ψυχή της.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.