ΤΟΠΙΚΑ

Η αποστασία της «αγγουρού» σοκάρει την Μύκονο

Η αποστασία της «αγγουρού» σοκάρει την Μύκονο
Απίστευτη και προκλητική για την πολιτική ηθική η κίνηση της Ειρήνης Γρυπάρη πριν παραιτηθεί να ανεβεί στη σκηνή στο πλευρό του Βερώνη

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Μυκόνου η κίνηση της Ειρήνης Γρυπάρη να εμφανιστεί στη σκηνή στην παρουσίαση του συνδυασμού του Χρήστου Βερώνη στο Γρυπάρειο απόψε και να ταχθεί στο πλευρό του ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Η πολιτική ηθική και ο καθωσπρεπισμός που πρέπει να διέπει τα πρόσωπα που εκτίθενται στην βούληση του λαού, πήγαν περίπατο με την κίνηση της γνωστής και ως «αγγουρού» καθώς λίγες μόνο ώρες νωρίτερα η Ειρήνη Γρυπαρη συνεργάζονταν άμεσα και στενά με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά που της τα έδινε όλα από στήριξη μέχρι υπαλλήλους και ξαφνικά  το απόγευμα ντυμένη σαν «νύφη» εμφανίστηκε στο πλευρό του Βερώνη καμαρωτή ,καμαρωτή.

Δείγμα ότι στο βωμό του όποιου συμφέροντος που  μπορεί να υποκρύπτει ο τρόπος της αποχώρησης της Γρυπάρη από τον συνδυασμό Κουκά λίγες μόνο μέρες πριν τις εκλογές,προκαλεί  μέγιστο ζήτημα ηθικής τάξης για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την πολιτική,καθώς και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει πλέον ότι η αποστασία μαγειρεύονταν από την Γρυπάρη καιρό πριν κάτω από την μύτη του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά.

Είναι ξεκάθαρο ότι όσα συμβαίνουν στη Μύκονο προεκλογικά δείχνουν ότι το παιχνίδι παίζεται χοντρά και χωρίς κανόνες ηθικής πολιτικής τάξης πλέον.

Στη ζωή όπως και στην πολιτική ο καθένας κάνει τις επιλογές του και στο τέλος της ημέρας παίρνει αυτό που του αξίζει λέει ο λαός.

Ο κόσμος όμως έχει αισθητήριο ,καταλαβαίνει και τιμωρεί τους πολιτικούς  «αποστάτες και προδότες» όπως η ιστορία διδάσκει με τον πλέον παραδειγματικό τρόπο καθώς και την «πολιτική ανηθικότητα» όπως και από όπου και αν προέρχεται.

Η Ειρήνη Γρυπάρη χωρίς να παραιτηθεί επίσημα, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, με μια κίνηση εντελώς έξω απο τα όρια της πολιτικής ηθικής ,ανέβηκε στη σκηνή με τον πολιτικό της αντίπαλο(;)λίγες ώρες πριν και παρουσιάστηκε ως υποψήφια του!!!

Οι Μυκονιάτες θα ψηφίσουν «αποστάτες» που έσκαβαν τον λάκκο του δημάρχου καιρό τώρα και παράλληλα έπαιζαν θέατρο ότι ήταν δίπλα του και συνεργάτες του;

Θα δεχτούν τόσο εύκολα αυτόν τον ηθικό πολιτικό ξεπεσμό λίγες μέρες πριν τις εκλογές;

Είναι το κυρίαρχο ερώτημα που πλανάται στο νησί από σήμερα το βράδυ και θα απασχολήσει από εδώ και στο εξής.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.