ΤΟΠΙΚΑ

Η απολογία γνωστού τηλεοπτικού παρουσιαστή για το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι

Η απολογία γνωστού τηλεοπτικού παρουσιαστή για το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι

Άρχισαν οι απολογίες ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για την υπόθεση του κυκλώματος με έδρα πασίγνωστο εστιατόριο στο Κολωνάκι το οποίο φέρεται να εφοδίαζε με κοκαΐνη «επώνυμους» Αθηναίους. Ενώπιον του δικαστηρίου απολογήθηκε ο γνωστός παρουσιαστής, Θ. Γ. ο οποίος υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση και γνώση με τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. «Αν είχα ακούσει το παραμικρό θα έλεγα ακαριαία ότι σταματάω και θα έφευγα», είπε ο παρουσιαστής τονίζοντας ότι «πλέον δεν θα άνοιγε μαγαζί ούτε με τη μητέρα του»!

Ο παρουσιαστής όπως τόνισε στην απολογία μπήκε ως μέτοχος στην επιχείρηση ωστόσο όπως τόνισε δεν είχε σχέση με την οικονομική της διαχείριση. Όπως εξήγησε ο ίδιος, θέλησε να επενδύσει κάποια χρήματα που είχε στην άκρη και όταν του έκανε την πρόταση η ηθοποιός Χ. Π.να συμμετάσχει στο επαγγελματικό εγχείρημα την εμπιστεύτηκε και είπε το ναι. «Δεν έλαβα ποτέ κέρδη. Μου είχε πει η Χ. ότι απόσβεση γίνεται στα τρία χρόνια και τότε θα πάρω λεφτά. Δεν πήρα μια, ούτε ένα ευρώ μέχρι σήμερα», τόνισε λέγοντας πως ο ίδιος κατέβαλε το ποσό των 60.000 ευρώ για να μπει μέτοχος στο εστιατόριο. «Έχω πικρία από αυτή την ιστορία αλλά δεν είναι για το οικονομικό. Με πείραξε όλο αυτό που έγινε, δεν βρίσκομαι εδώ σήμερα για τα χρήματα που έχασα αλλά αλλά για την κατηγορία που αντιμετωπίζω. Βρέθηκα για πρώτη φορά σε φυλλάδες, σε εφημερίδες», είπε ο παρουσιαστής εξηγώντας πως η υπόθεση του κόστισε και επαγγελματικά και ηθικά.

newsit.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.