ΕΛΛΑΔΑ

Γκαλά όπερας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στη Μύκονο

Γκαλά όπερας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στη Μύκονο
Στις 28 Ιουνίου στη Μύκονο η Εθνική Λυρική Σκηνή, σε συνεργασία με την "Άγονη Γραμμή Γόνιμη" παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο γκαλά

Η Εθνική Λυρική Σκηνή, σε συνεργασία με την “Άγονη Γραμμή Γόνιμη”, ταξιδεύει στις 28 Ιουνίου στη Μύκονο και παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο γκαλά με άριες και ντουέτα από διάσημες όπερες και οπερέτες, με την υψίφωνο Βασιλική Καραγιάννη και τον τενόρο Γιάννη Χριστόπουλο.
Με τα γκαλά όπερας, ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος των εργαστηρίων σε παιδιά και ενήλικες, που επιμελήθηκε το τμήμα των Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Δράσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην Σαντορίνη, την Τήνο και την Μύκονο.
Οι δύο διακεκριμένοι πρωταγωνιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η υψίφωνος Βασιλική Καραγιάννη και ο τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος, θα ερμηνεύσουν, συνοδεία πιάνου, άριες και ντουέτα από όπερες και οπερέτες των Τζουζέπε Βέρντι, Τζάκομο Πουτσίνι, Θεόφραστου Σακελλαρίδη κ.α. Στο πιάνο θα τους συνοδεύσουν οι Φρίξος Μόρτζος (22.6) και Μαρία Νεοφυτίδου (26.6 & 28.6).
Τη βραδιά ανοίγει η παρουσίαση του εργαστηρίου Νότες που αρμενίζουν, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα μουσικής και αφήγησης για άτομα ηλικίας 60+ με βασικά εργαλεία το τραγούδι, την αφήγηση και την κίνηση.
Μύκονος, 28 Ιουνίου 2018 |20:30 | Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μυκόνου ¬
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: Μέγαρο Γκύζη: 2286 023077 | Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού: 2283 029070 | Γρυπάρειο Μέγαρο: 2289027791
Εμψύχωση Εκπαιδευτικών Εργαστηρίων: Θάλεια Μαρί Παπαδοπούλου, Ντίνα Στράνη
Μεγάλος χορηγός: Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια |
Χορηγός: Blue Star Ferries

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.