ΤΟΠΙΚΑ

Για την πρόκριση στη Σύρο ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Για την πρόκριση στη Σύρο ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Με την Ελλάς Σύρου για το θεσμό του κυπέλλου αγωνίζεται στις 18:15 ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Μια σημαντική αναμέτρηση είναι το σημερινό «νοκ άουτ» ματς  για την 2η φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων που θα γίνει στο γήπεδο της Ερμούπολης ανάμεσα στην ομάδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και την Ελλάς Σύρου.

Η ομάδα της Σύρου μετά τη νίκη 4-1 επί του ΑΜΕΣ Νηρέα στην Πάρο φιλοξενεί  τον Α.Ο Μυκόνου σε ένα ματς που και οι δυο ομάδες έχουν  στόχο το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η μια κατηγορία που χωρίσει τις δυο ομάδες στα παιχνίδια του κυπέλλου δεν έχουν και τοσο μεγάλη σημασία καθώς είναι ένα ματς που θα κρίνει την πρόκριση.

Οι άνθρωποι της Σύρου  ετοιμάζουν μια ωραία ατμόσφαιρα πριν την έναρξη του αγώνα θέλοντας να κάνουν  μία γιορτή για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Αρκετοί φίλαθλοι αναμένεται  να δώσουν το παρών στο γήπεδο σε ένα ματς  που θα διεξαχθεί  Σάββατ στις 18.30 με διαιτητή  της αναμέτρησης τον  Αγγέλου και βοηθούς τους Καλόγερα και Νομικό.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.