ΕΛΛΑΔΑ

Φολέγανδρος: Ο γάμος ακυρώθηκε κι η παρ’ ολίγον νύφη το γλέντησε μέχρι πρωίας

Φολέγανδρος: Ο γάμος ακυρώθηκε κι η παρ’ ολίγον νύφη το γλέντησε μέχρι πρωίας
Λίγο πριν γίνει ο γάμος, η νύφη κατάλαβε ότι ο σύντροφός της την απατά – Τον έστειλε... πακέτο με τον κουμπάρο και έκανε κανονικά το γλέντι

Την… ακύρωση του γάμου τους γιόρτασε και μάλιστα μέχρι πρωίας μια παρ’ ολίγον νύφη στη Φολέγανδρο, που λίγο πριν την τελετή έμαθε ότι ο μέλλοντας σύζυγός της την απατούσε.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, το ζευγάρι, με καταγωγή από τη Γερμανία και την Αυστραλία αποφάσισαν να τελέσουν το γάμο τους στο πανέμορφο νησί της Φολεγάνδρου, όπου θα έκαναν και τις διακοπές τους.

Μαζί τους ήρθαν και 35 καλεσμένοι, που το ζευγάρι επέλεξε να έχει μαζί του την -κατά τα παραμύθια- ομορφότερη στιγμή της ζωής τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα πάντα ήταν στη θέση τους, από το catering και τον Dj μέχρι την τούρτα και τις βέρες. Όμως λίγο πριν το γάμο, η γυναίκα έπεσε πάνω στα ερωτικά μηνύματα του συντρόφου της με την ερωμένη του και αντιλήφθηκε ότι υπάρχει … συνωστισμός σε αυτή τη σχέση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.