ΤΟΠΙΚΑ

Φίδια έζωσαν την Μύκονο αυτό το καλοκαίρι

Φίδια έζωσαν την Μύκονο αυτό το καλοκαίρι
Απομάκρυνση φιδιού απο σπίτι στην Μαου.Άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής.Απρόσμενη αύξηση φιδιών

Άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικη υπηρεσιας Μυκόνου όταν κλήθηκε να επιχειρήσει στην απομάκρυνση  φιδιού  απο οικια στην Μαου.

Οι ένοικοι  περιορισμένοι στον ίδιο χώρο με το φίδι μη μπορώντας να απομακρυνθούν κάλεσαν εντρομοι και σε κατάσταση πανικού την πυροσβεστικη υπηρεσια Μυκόνου όπου μετέβηκαν άμεσα με δυο οχήματα ,4 άντρες πλήρωμα και τον διοικητή της υπηρεσίες Δημήτριο Λιοτσιο και επιχείρησαν για την ασφαλή απομάκρυνση τόσο των  ενοίκων όσο και του φιδιού.

Το φετινό καλοκαιρι παρατηρείται αύξηση σε σχέση με τα προηγούμενα στην εμφάνιση φιδιών σε οικίες.

Εφιστούμε την προσοχή των πολιτών και τον άμεσο καθαρισμό ξηρής βλάστησης περιμετρικά την οικιών τους έτσι ώστε να προφυλαχθούν τόσο απο αναπάντεχες επισκέψεις όσο και απο ενδεχόμενη πυρκαγιά

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.