ΤΟΠΙΚΑ

Ευγενία Νιάρχου: Γενέθλια στη Μύκονο με metallic φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και κοχύλια στα μαλλιά

Ευγενία Νιάρχου: Γενέθλια στη Μύκονο με metallic φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και κοχύλια στα μαλλιά
Το party look της κοσμοπολίτισσας Ευγενίας Νιάρχου και η λεπτομέρεια με τα κοχύλια στα μαλλιά της.

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτή την περίοδο ηΕυγενία Νιάρχου. Εκτός από τις καλοκαιρινές διακοπές της, η χρυσή κληρονόμος και εγοονή του Σταύρου Νιάρχου ήρθε στην Ελλάδα για να γίνει νονά σε μια χλιδάτη βάφτιση που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, μαζί με την καλή της φίλη, Μπιάνκα Μπραντολίνι βάφτισαν τα παιδιά των Peter Dundas και Evangelo Bousis οι οποίοι, είναι το δίδυμο που κρύβεται πίσω από τις εμφανίσεις πολλών διάσημων celebrities όπως Kim Kardashian, Beyonce, Celine Dion και πολλών ακόμα. Εκτός, από συνέταιροι είναι και σύντροφοι στην ζωή και πρόσφατα έγιναν γονείς δύο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού.

Λίγες μέρες μετά το baby bloom, η Ευγενία Νιάρχου γιόρτασε και τα γενέθλιά της στη Μύκονο, την οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο.

Η κοσμοπολίτισσα κόρη του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόρια-Χριστίνα Γκίνες έκλεισε τα 36 παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα.

Για το πάρτι το γενεθλίων της φόρεσε ένα ασημί φόρεμα με ντραπέ λεπτομέρειες και βαθύ ντεκολτέ, πολλά κοσμήματα στον λαιμό και στα χέρια της και μια στέκα με κοχύλια στα μαλλιά της, όπως είδαμε στα στιγμιότυπα με την τούρτα της λίγο πριν σβήσει τα κεράκια της.

νιαρχου

 

νιαρχου

 

νιαρχου

Τη συγκεκριμένη στέκα με τα κοχύλια την φόρεσε και ως νονά πριν από μία εβδομάδα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.