ΤΟΠΙΚΑ

Ευχαριστήριο του Δημάρχου στην ΕΛΑΣ

Ευχαριστήριο του Δημάρχου στην ΕΛΑΣ
Διασφαλίζουμε την εύρυθμη λειτουργία του νησιού, έστω και αν απαιτείται αρκετές φορές να υποκαταστήσουμε το Κεντρικό Κράτος.

Ο δήμαρχος Μυκόνου με δημόσια τοποθέτηση του ευχαρίστησε την ΕΛΑΣ για την θετική της στάση και την ανακοίνωση της.

“Ευχαριστώ πολύ την ΕΛ.ΑΣ για τα καλά λόγια, αλλά θέλω να τονίσω ότι εμείς δεν κάνουμε τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο, από το να διασφαλίζουμε την εύρυθμη λειτουργία του νησιού, έστω και αν απαιτείται αρκετές φορές να υποκαταστήσουμε το Κεντρικό Κράτος.

Η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί βασικό πυλώνα για τη σωστή λειτουργία κάθε τοπικής κοινωνίας, ιδιαίτερα δε της Μυκόνου των εκατομμυρίων επισκεπτών εν μέσω τουριστικής σεζόν!

Γνωρίζουμε το δύσκολο έργο που επιτελούν οι Έλληνες Αστυνομικοί που υπηρετούν στη Μύκονο και θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους, παρέχοντάς τους κάθε δυνατή υποστήριξη.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.