ΤΟΠΙΚΑ

Έτοιμο για την γραμμή των Κυκλάδων το Tera Jet

Έτοιμο για την γραμμή των Κυκλάδων το Tera Jet

Στη μεγάλη δεξαμενή Floating Dock I των νέων ελληνικών ναυπηγείων του ομίλου Σπανόπουλου στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, ανέβηκε σήμερα το μεγάλο monohull ταχύπλοο της Seajets, Ε/Γ-Ο/Γ Tera Jet, για την εκτέλεση του ετήσιου δεξαμενισμού και της συντήρησης του σκάφους.

Ο δεξαμενισμός του ταχύπλοου θα διαρκέσει περίπου 11 ημέρες. Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων της εταιρείας, το Tera Jet αναμένεται να ξεκινήσει φέτος δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς – Σέριφος – Σίφνος – Μήλος από την 1η Ιουλίου. Δεδομένου ότι η εταιρεία αγόρασε το Ε/Γ-Ο/Γ ταχύπλοο της γραμμής Speedrunner III, το οποίο μέχρι σήμερα πραγματοποιούσε δρομολόγια στη γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων, ενισχύεται το παραπάνω σενάριο. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει τη διανομή των ταχυπλόων της εταιρείας, στις γραμμές των Κυκλάδων.

Είναι ακόμη σημαντικό να σημειώσουμε, πως οι διεθνείς τιμές των καυσίμων θα καθορίσουν τη φετινή δρομολόγηση του Tera Jet και άλλων ταχυπλόων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.