ΤΟΠΙΚΑ

Εθιμοτυπικές Επισκέψεις στον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄

Εθιμοτυπικές Επισκέψεις στον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ δέχθηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κυκλάδων Ταξίαρχο κ. Κωνστ. Αγιασοφίτη, τον οποίο συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του, στην επιτέλεση των οποίων του ευχήθηκε πλήρη επιτυχία.
Ακολούθως, στα Γραφεία της Μητροπόλεως εδέχθη τον απελθόντα Διοικητή του Στρατοπέδου του 90 ΤΕ Ταξίαρχο Γεώργιο Μπούρα, συνοδευόμενο από τον αναλαβόντα καθήκοντα Στρατοπεδάρχου Συνταγματάρχη κ. Λάμπρο Σερκίδη.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευχαρίστησε τον Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Μπούρα για την ευδόκιμη θητεία του στη Σύρο και την μετά της Ιεράς Μητροπόλεως συνεργασία και του προσέφερε εικόνα του Πολιούχου Σύρου Αγίου Νικολάου.
Καλωσόρισε δε τον νέο Διοικητή και του ευχήθηκε πλήρη επιτυχία στα καθήκοντά του.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.