ΤΟΠΙΚΑ

Έσπασε τα κοντέρ ο νεαρός Δακτυλίδης

Έσπασε τα κοντέρ ο νεαρός Δακτυλίδης
Έμειναν έκπληκτοι οι εργοφυσιολόγοι και έτριβαν τα μάτια τους με τα αποτελέσματα του μικρού στα εργομετρικά

Έσπασε όλα τα κοντέρ ο νεαρός Μυκονιάτης Θανάσης Δακτυλίδης με το καλημέρα στην ομάδα του Αήττητου Σπάτων στις εργομετρικές εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές με το καλημέρα της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας.

Έκπληκτοι έμειναν οι εργοφυσιολόγοι με τις επιδόσεις του μικρού που αποδείχτηκε ταύρος με την αντοχή και την δύναμη που διαθέτει αλλά και τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται παρά το γεγονός ότι είναι αρχή της προετοιμασίας ακόμα και όλοι προέρχονται από μεγάλη απραξία.

Ο Δακτυλίδης που έχει δουλέψει πολύ σκληρά τα τελευταία δυο χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο με Ατρόμητο και Πανιώνιο έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με το καλημέρα στα Σπάτα και θέτει ήδη σοβαρή υποψηφιότητα να ηγηθεί στην ομάδα του Αήττητου  στην μεσαία γραμμή στο πρωτάθλημα της Γ´Εθνικής.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.