ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ

Έρχεται παγετός στη Μύκονο τις επόμενες μέρες

Έρχεται παγετός στη Μύκονο τις επόμενες μέρες
Σε ελεύθερη πτώση η θερμοκρασία στις Κυκλάδες – Κύμα κακοκαιρίας με διάρκεια

Έρχεται παγετός στις Κυκλάδες τις επόμενες ημέρες. Σε ελεύθερη πτώση η θερμοκρασία στα νησιά του νομού, στα οποία θα επικρατήσει άκρως χειμωνιάτικο σκηνικό με τον υδράργυρο να πέφτει πολύ χαμηλά. Το κύμα κακοκαιρίας θα ξεκινήσει από αύριο Πέμπτη 14 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει αρκετές ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει σε ορισμένες περιοχές των Κυκλάδων.

Την Πέμπτη 14/1  ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν από Βορειοδυτικές κατευθύνσεις εντάσεως 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική πτώση και θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή 15/1 θα υπάρξουν νεφώσεις με πιθανότητα βροχοπτώσεων. Οι Βορειοδυτικοί άνεμοι θα ενισχυθούν στα 6 με 8 μποφόρ, ενώ η πτώση της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί καθώς ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς.

Το Σάββατο 16/1 θα είναι η πιο παγωμένη μέρα του νέου έτους στις Κυκλάδες με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 8. Θα επικρατήσουν νεφώσεις, ενώ οι Βόρειοι άνεμοι θα παρουσιάσουν εξασθένιση.

Την Κυριακή 17/1 αναμένονται βροχές, καταιγίδες και χιονόνερο στις Κυκλάδες. Οι Βοριάδες θα ενισχυθούν στα 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, 5 με 8 βαθμούς Κελσίου.

Την Δευτέρα 18/1 θα συνεχιστούν οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες με τον υδράργυρο να μην ξεπερνά τους 7 βαθμούς Κελσίου. Θα επικρατήσουν νεφώσεις, ενώ οι Βόρειοι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 5 με 6 μποφόρ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.