ΤΟΠΙΚΑ

«Επιτέλους, η Μύκονος και η Δήλος σύμβολα της διεθνούς προσπάθειας για βιώσιμη ανάπτυξη»

«Επιτέλους, η Μύκονος και η Δήλος σύμβολα της διεθνούς προσπάθειας για βιώσιμη ανάπτυξη»
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς τοποθετήθηκε για την μεγάλη και ιστορική βραδιά που περιμένει την Μύκονο

Στην σημασία της αποψινής βραδιάς και στην θέση που έχει η Μύκονος πλέον και η Δήλος αναφέρθηκε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς εν αναμονή της μεγάλης αποψινής συναυλίας.

«Όλα έτοιμα για την αποψινή ιστορική βραδιά, όπου το ιερό φως της Δήλου θα λάμψει σε όλο τον κόσμο. Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί μια μοναδική συναυλία από την EUYO – The European Union Youth Orchestra, κατόπιν πρωτοβουλίας της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη, προέδρου του World Human Forum, που σκοπεύει όπως αποτυπώνεται και στον τίτλο «οι αβέβαιες 4 εποχές» να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο απέναντι στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής.

Επιτέλους, η Μύκονος και η Δήλος με τη δύναμη της πλούσιας ιστορίας και παράδοσής τους αναδεικνύονται ως σύμβολα της διεθνούς προσπάθειας για βιώσιμη ανάπτυξη.

Η συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 μ.μ. στο ιερό νησί της Δήλου χωρίς την παρουσία κοινού θα αναμεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι ARTE και την ERT Live TV, στη Μύκονο, στο Μέγαρο Μουσικής, στη Βενετία και στη Γενεύη.

Εμείς, μαζί με τους διοργανωτές και εκλεκτούς προσκεκλημένους θα την παρακολουθήσουμε, μέσω γιγαντοοθόνης στο Δημαρχείο της Μυκόνου.»

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.