ΤΟΠΙΚΑ

Επιστρέφει η Δημοτική Αστυνομία στη Μύκονο

Επιστρέφει η Δημοτική Αστυνομία στη Μύκονο
Την επανίδρυση της δημοτικής αστυνομίας σε όλους τους δήμους προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος

Στην επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας σε όλους τους δήμους προσανατολίζεται το υπουργείο Εσωτερικών, για να συμβάλει στον έλεγχο των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό.

Την επανίδρυση της δημοτικής αστυνομίας σε όλους τους δήμους προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, κοινοποιώντας την πρωτοβουλία στα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας, τους Γραμματείς και σε στελέχη της Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, κατά την τηλεδιάσκεψη, που διοργάνωσε η Γραμματεία Αυτοδιοίκησης & Διαχείρισης Κρίσεων του κόμματος.

Εδώ και μήνες, άλλωστε, ο κ. Θεοδωρικάκος έχει προαναγγείλει πως η δημοτική αστυνομία θα επιστρέψει, «για να είναι ισχυρή και να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κρίσης, που σχετίζεται με την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και ευρύτερα στο πλαίσιο ασφάλειας στις γειτονιές», όπως είχε πει σε δηλώσεις του τον περασμένο Σεπτέμβριο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.