ΤΟΠΙΚΑ

Επανέκδοση του Καζαμία του συλλόγου των Ανωμεριτών

Επανέκδοση του Καζαμία του συλλόγου των Ανωμεριτών

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλες και όλους θερμά, για την μεγάλη ανταπόκριση προς την έκδοση του συλλόγου μας «ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2022» που ξεπέρασε κι εφέτος, κάθε προσδοκία μας.
Λόγω της μεγάλης ζήτησης, αν και στη μέση της χρονιάς, επανεκδόσαμε τον ΚΑΖΑΜΙΑ, ο οποίος διατίθεται και πάλι, για εσάς που τον ζητήσατε και δεν τον βρήκατε, αλλά και για τους συμπατριώτες μας της Αθήνας, που βρίσκονται στο νησί για το καλοκαίρι.
Στις 108 σελίδες του ΚΑΖΑΜΙΑ 2022 θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα, ευχάριστα και χρήσιμα θέματα και φωτογραφίες ανθρώπων και εικόνων του τόπου μας, βγαλμένες από το σεντούκι του χρόνου.
Μπορείτε να βρείτε τον Καζαμία μας, στον φούρνο του Κουτσούκου στην Άνω Μερά και στο Πέρασμα της Μίνας Αϊβάζογλου, στον Βόθωνα. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στις σελίδες facebook και Instagram του Συλλόγου Γυναικών Ανωμερίτισσες.
Ο Καζαμίας θα διατίθεται στο Παζάρι Παραδοσιακών προϊόντων 2022, που θα γίνει στην Άνω Μερά από την Κυριακή 14 Αυγούστου έως την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022, στο περίπτερο του Συλλόγου Γυναικών Ανωμερίτισσες.
Πληροφορίες στα τηλ. 697 448 0269 Ρούλα Πλουμιστού και 6930 871077 Άννα Λοϊζου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.