ΚΟΣΜΟΣ

Ενεργειακή κρίση: Πετρέλαιο πάνω από τα 100 δολάρια τουλάχιστον έως τον Ιούνιο προβλέπουν οι ΗΠΑ

Ενεργειακή κρίση: Πετρέλαιο πάνω από τα 100 δολάρια τουλάχιστον έως τον Ιούνιο προβλέπουν οι ΗΠΑ

Σοκαριστικές είναι οι προβλέψεις της Διοίκησης Ενεργειακών Πληροφοριών (ΕΙΑ)των ΗΠΑ για την πορεία των διεθνών τιμών του πετρελαίου το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως αποτυπώνονται στην τελευταία της έκθεση, υπό τον τίτλο «Βραχυπρόθεσμη Ενεργειακή Προοπτική Μαρτίου 2022».
Η έκθεση σημειώνει ότι η απότομη άνοδος των τιμών του αργού πετρελαίου αντανακλά τον αυξημένο γεωπολιτικό κίνδυνο μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, στις 24 Φεβρουαρίου, καθώς και την αβεβαιότητα σχετικά με το πώς οι ανακοινωθείσες και οι πιθανές μελλοντικές κυρώσεις ενδέχεται να επηρεάσουν τις παγκόσμιες αγορές ενέργειας.

Για την πορεία το τιμών στο άμεσο μέλλον, η αμερικανική υπηρεσία αύξησε την προβλεπόμενη τιμή του Brent στα 116 δολάρια ανά βαρέλι για το δεύτερο τρίμηνο του 2022.

Screenshot_2022-03-18_090146
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.