ΤΟΠΙΚΑ

Ένας υπέροχος γάμος στη Μύκονο

Ένας υπέροχος γάμος στη Μύκονο
Μία αγάπη που «σφραγίστηκε» με τα ιερά δεσμά του γάμου για τη Σάσα Μπάστα και τον Δημήτρη Κουσαθανά.
Ο γάμος της χρονιάς έγινε το απόγευμα της Κυριακής στην Μύκονο.
Μία αγάπη που «σφραγίστηκε» με τα ιερά δεσμά του γάμου για τη Σάσα Μπάστα και τον Δημήτρη Κουσαθανά.
 
Ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού έγινε στη Μύκονο, τόπο καταγωγής του γαμπρού, ενώ μία ημέρα πριν την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους έκαναν και ένα κοινό bachelorette party στο Bar BAOS!
 
Εκτός όμως από τον γάμο το γνωστό ζευγάρι βάφτισε και την κορούλα τους, η οποία πήρε δύο ονόματα Ειρήνη – Αλεξάνδρα, από τη γιαγιά και την προγιαγιά του συζύγου της Σάσας.
 
Η τραγουδίστρια έλαμπε από ευτυχία μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της, το οποίο τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.
 
Η Σάσα Μπάστα έφτασε στην εκκλησία στην περιοχή του Αι-Γιάννη υπό τους ήχους της λύρας του Χανιώτη μουσικού Στέλιου Βαμβακά, ενώ το μυστήριο τέλεσε ο Πατέρας Πέτρος Μαραγκός.
Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο καλός φίλος της τραγουδίστριας, Μάνος Κατσαμπούρης, και δύο φίλοι του γαμπρού, οι Μάνος Γιακουμής και Βαγγέλης Ασημομύτης, ενώ την κορούλα βάπτισαν η οδοντίατρος και φίλη της τραγουδίστριας, Κατερίνα Βεργέτη, και ο επιστήθιος φίλος του γαμπρού, Δημήτρης Τσερτσίδης.
Πηγη Cyclades24.gr

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι  είχε παντρευτεί και με πολιτικό γάμο στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, λίγο πριν τη γέννηση της κόρης του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.