ΤΟΠΙΚΑ

Ένας όμιλος των επτά ομάδων το πιθανότερο σενάριο

Ένας όμιλος των επτά ομάδων το πιθανότερο σενάριο

Υπέρ του ενός ομίλου στο πρωτάθλημα Ανδρών τάχθηκε ομόφωνα το σώμα της Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Με δεδομένο ότι, υπάρχουν μόνο 7 ομάδες (ΑΟ Μυκόνου, ΑΟ Ερμούπολης, Άρης Σύρου, ΑΟ Πάρου, Μαρπησσαϊκός, ΑΕ Σαντορίνης, Ανδριακός) που πιθανότατα θα δηλώσουν  συμμετοχή και προς αποφυγή των λίγων παιχνιδιών, μετά από προτάσεις και συζητήσεις οι ομάδες αποφάσισαν την δημιουργία μία κατηγορίας, αφήνοντας ανοιχτό ένα μικρό παράθυρο για τη δημιουργία 2 ομίλων.

Δύο όμιλοι θα υπάρξουν μόνο εάν δηλώσουν συμμετοχή 8 ομάδες, πράγμα που συζητήθηκε εκτεταμένα, αφού τα Φανάρια κατέθεσαν πρόταση για να κατεβάσουν στο πρωτάθλημα μία δεύτερη ομάδα επίλεκτων.

Από εκεί και πέρα, εφόσον επικρατήσει το πιθανότερο σενάριο του ενός ομίλου θα έχουμε αρκετούς αγώνες που  θα γίνουν σε ουδέτερες έδρες λόγω την έλλειψης ακτοπλοϊκής σύνδεσης μεταξύ ορισμένων νησιών.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου.

Πηγη sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.