ΤΟΠΙΚΑ

Ελένη Πετρουλάκη: Παραμένει εντυπωσιακή και κάνει tour στις Κυκλάδες

Ελένη Πετρουλάκη: Παραμένει εντυπωσιακή και κάνει tour στις Κυκλάδες

Μετά τη Σαντορίνη, την Κρήτη και τη Μύκονο, η γνωστή γυμνάστρια επέλεξε να περάσει μερικές ξέγνοιαστες μέρες και στην Πάρο.

Στο κυκλαδίτικο νησί απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Κάνει τις βουτιές της και ταυτόχρονα… τρελαίνει κόσμο με το καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει.

Κάθε της εμφάνιση είναι μοναδική, ενώ, όταν φορά το μαγιό της και πάει στην παραλία, όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό, αφού οι αναλογίες της είναι… οι ιδανικές.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δεν διστάζει να ανεβάσει σέξι φωτογραφίες της στους προσωπικούς της λογαριασμούς.

Σε αυτές ποζάρει ευδιάθετη με το μπικίνι της και δείχνει να περνά φανταστικά.

«Η θετική σκέψη είναι άποψη και τρόπος ζωής. Βοηθάει τόσο στην ψυχολογία μας και το πως νιώθουμε για ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας, όσο και στη σωματική μας υγεία!», γράφει σε μία από τις λεζάντες.

Φυσικά, κάθε της ποστ μετρά χιλιάδες likes και σχόλια. Και όχι άδικα…

Απολαύστε…

 

 

 

 

mynews.gr

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.