ΤΟΠΙΚΑ

Εκτάκτως στον αρχηγό της αστυνομίας ο δήμαρχος Κ.Κουκάς

Εκτάκτως στον αρχηγό της αστυνομίας ο δήμαρχος Κ.Κουκάς
Ζήτησε την άμεση επίσπευση των ενεργειών με σκοπό την διαλεύκανση των τριών επιθέσεων σε πολίτες του νησιού τις τελευταίες μέρες

Τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας συνάντησε εκτάκτως πριν λίγη ώρα ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς με σκοπό να ζητήσει την άμεση και γρήγορη  διαλεύκανση των εγκληματικών ενεργειών στο νησί που έλαβαν χώρα τις τελευταίες ώρες.

«Συναντήθηκα εκτάκτως πριν λίγο με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, για να του εκφράσω την αγωνία, αλλά και την απαίτηση της τοπικής κοινωνίας για ταχεία διαλεύκανση των τριών πρόσφατων επιθέσεων προς συμπολίτες μας.

Είναι πάγια αρχή μου, πως η εμπέδωση του κλίματος ασφάλειας είναι βασική και απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία μιας κοινωνίας και η Πολιτεία οφείλει να τη διασφαλίσει.

Στο πλαίσιο αυτό πρότεινα, την αποστολή ειδικού κλιμακίου για αυτές τις πρόσφατες περιπτώσεις βίαιης παραβατικότητας και υπενθύμισα ότι μια αντίστοιχη επίθεση, πριν διετίας, προς Δημοτικό Σύμβουλο του νησιού δεν έχει ακόμα εξιχνιαστεί.

Του ζήτησα, σε συνέχεια της επίσκεψης του Υπουργού τον Ιούλιο, αλλά και της ενίσχυσης των αστυνομικών δυνάμεων στο νησί, να επισπευστούν οι διαδικασίες για την λειτουργία της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης και σε κάθε περίπτωση να ενισχυθεί η δύναμη του τοπικού ΑΤ για τη χειμερινή περίοδο.

Από την πλευρά του ο Αρχηγός τόνισε ότι θα αποσταλούν άμεσα δυο ειδικά κλιμάκια για τη διαλεύκανση των υποθέσεων και δεσμεύτηκε ότι το αργότερο μέχρι τέλος του χρόνου θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η αστυνομική δύναμη του νησιού.

Τον ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μου για συνάντηση και τις δεσμεύσεις του και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους δύο συμπολίτες μας.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.