ΤΟΠΙΚΑ

Έγκριση για νέες ξενοδοχειακές μονάδες στην Μύκονο

Έγκριση για νέες ξενοδοχειακές μονάδες στην Μύκονο
Αναλυτικά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΚΟΥΣΑΘΑΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Ο.Ε., GRAND BEACH, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 4 αστέρων επί υφιστάμενου κτιρίου, συνολικής δυναμικότητας 11 δωματίων και 22 κλινών με κολυμβητικές δεξαμενές, στην περιοχή Μεγάλη Άμμος στην Μύκονο, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.009.424,71 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 952.147,54 ευρώ.
Παράλληλα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης ATLANTIS SUITES IKE,  που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 4 αστέρων, δυναμικότητας 8 δωματίων των 22 κλινών, στην Οία της Σαντορίνης, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 873.059,01 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 798.152,42 ευρώ.
tornosnews.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.