ΤΟΠΙΚΑ

Έγκλημα στη Μύκονο: Η γυναίκα που φέρεται να είναι η «πέτρα του σκανδάλου» αποκαλύπτει

Έγκλημα στη Μύκονο: Η γυναίκα που φέρεται να είναι η «πέτρα του σκανδάλου» αποκαλύπτει

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία 22χρονη κοπέλα που ζει στη Μύκονο και βρισκόταν στο ίδιο μπαρ με το θύμα και τον δράστη

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυκόνουμετά την εν ψυχρώ δολοφονίαενός 34χρονου άντρα αλβανικής καταγωγής, από έναν 33χρονο Έλληνα, ύστερα από έντονο διαπληκτισμό τους για τα «μάτια μιας γυναίκας».

Ο 33χρονος δράστης μετά τον έντονο καβγά που είχε με το θύμα, γύρισε πίσω με μία καραμπίνακαι τον σκότωσε, πυροβολώντας τον δύο φορές στο κεφάλι.

Το αιματηρό έγκλημα σημειώθηκε στην περιοχή Σκυλάμπελα της Μυκόνου, με τους δύο άντρες να καυγαδίζουν μέσα σε ένα μπαρ για προσωπικές διαφορές και ειδικότερα για μια γυναίκα.

 «Παρεξήγηση έγινε, δεν ήταν για τα μάτια τα δικά μου»

Η 22χρονη κοπέλα, για την οποία φέρεται να καυγάδισαν άγρια οι δύο άντρες μίλησε στον Alpha ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για «παρεξήγηση» και πως όσα έγιναν, δεν έγιναν για «τα μάτια τα δικά της».

«Παρεξήγηση έγινε, δεν ήταν για τα μάτια τα δικά μου. Ήταν απλά μία παρεξήγηση» δήλωσε συγκεκριμένα.

Η 22χρονη δεν κατάγεται από τη Μύκονο, ωστόσο κατοικεί εκεί και βρισκόταν και η ίδια στο μπαρ όπου συνέβη το μοιραίο γεγονός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, προτού ο δράστης επιστρέψει στο μπαρ και πυροβολήσει εν ψυχρώ τον 34χρονο, είχε κινηθεί απειλητικά προς το μέρος του κρατώντας ένα μαχαίρι στα χέρια του. Οι προθέσεις του έγιναν αμέσως αντιληπτές από τους θαμώνες και τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, οι οποίοι κατάφεραν να τον ηρεμήσουν και να τον αφοπλίσουν.

Ο 33χρονος «θολωμένος» επέστρεψε λίγο αργότερα στο μαγαζί και εκτέλεσε τον 34χρονο με μια καραμπίνα, πυροβολώντας τον δύο φορές στο κεφάλι.

Λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε μόνος του στο ΑΤ Μυκόνου, εμφανώς μεθυσμένος, και παραδέχτηκε το έγκλημα που διέπραξε.

Κατά πληροφορίες η υπερασπιστική γραμμή του 33χρονου θα είναι η μέθη και η περιστασιακή χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης δραστηριοποιείται μαζί με την οικογένειά του στον κλάδο του τουρισμού, όπως και το θύμα που είχε στην κατοχή του μία βίλα.
πηγη in.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.