ΤΟΠΙΚΑ

«Έφυγε» ο Γιώργος Βερώνης πατέρας του πρώην δημάρχου Χρήστου Βερώνη

«Έφυγε» ο Γιώργος Βερώνης πατέρας του πρώην δημάρχου Χρήστου Βερώνη
Σύσσωμη η Μυκονιάτικη κοινωνία εύχεται θερμά συλλυπητήρια στον Χρήστο Βερώνη και την οικογένεια για την απώλεια του πατέρα του Γιώργου

Ένας υπέροχος άνθρωπος, οικογενειάρχης και υπόδειγμα στην κοινωνία της Μυκόνου ο Γιώργος(Βροχής) Βερώνης έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 93 ετών σκορπίζοντας συγκίνηση σε συγγενείς, φίλους αλλά και σε πλήθος κόσμου στο νησί που τον γνώρισε.

Πατέρας του επι σειρά ετών δημάρχου της Μυκόνου Χρήστου Βερώνη, υπήρξε ιδιοκτήτης καταστήματος παπουτσιών( τσαγκάρης)  στο νησί και ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος που ευτύχησε να κάνει μια σπουδαία οικογένεια υπόδειγμα.

Σύσσωμη η κοινωνία της Μυκόνου αποτίει φόρο τιμής στον πατέρα του Χρήστου Βερώνη και εύχεται θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του με την ευχή να θυμούνται πάντα τον Γιώργο (Βροχή) Βερώνη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.