ΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Μυκόνου: Διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

Δήμος Μυκόνου: Διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

Μετά την 1η διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο μεταξύ Δήμου Μυκόνου και φορέων στο πλαίσιο της εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κουκάς προσκαλεί τους κατοίκους του νησιού μας να συμμετέχουν, μέσω τηλεδιάσκεψης, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/133/οικ.20764/07-11-2020 (ΑΔΑ: Ψ48Γ46ΜΤΛ6-ΛΣΡ) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού», στη 2ηδιαβούλευση που οργανώνει ο Δήμος Μυκόνου με τη συμμετοχή φορέων και πολιτών.

Βασικό αντικείμενο της δεύτερης διαβούλευσης είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ανάλυσης της υφιστάμενης κατάστασης, όπως πραγματοποιήθηκε με αυτοψία και μετρήσεις πεδίου, μελέτη κειμένων πολιτικής και υφιστάμενων μελετών του Δήμου και τα αποτελέσματα των ερωτηματολογίων.

Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν το όραμα, οι στρατηγικοί στόχοι και προτεραιότητες.

Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να επικυρώσουν το όραμα, να οριστικοποιήσουν τους στρατηγικούς στόχους/προτεραιότητες και να συζητήσουν τα εναλλακτικά σενάρια για την κινητικότητα προτείνοντας αλλαγές ή προσθήκες.

Η διαβούλευση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 13.30 μ.μ. μέσω της πλατφόρμας του zoom.

Αξίζει να σημειωθεί πως προκειμένου να συνδεθείτε ο αντίστοιχος σύνδεσμος θα σας κοινοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας.

Για πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση μπορείτε να επικοινωνείτε στο παρακάτω τηλέφωνο, τις ώρες 10:00 – 17:00 Diadikasia Business Consulting, τηλ: 2106729040

Υπεύθυνη: Ιωαννίδη Σταυρούλα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Για την ηλεκτρονική συμμετοχή σας, μπορείτε να αποστείλετε email με το όνομα σας μέχρι την Τετάρτη 25.11.2020 ώρα 11.30 π.μ. στο sioannidi@diadikasia.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.