ΤΟΠΙΚΑ

Διατήρηση υφιστάμενων πτητικών βάσεων ετοιμότητας και επιφυλακής αεροδιακομιδών στις Κυκλάδες.

Διατήρηση υφιστάμενων πτητικών βάσεων ετοιμότητας και επιφυλακής αεροδιακομιδών στις Κυκλάδες.

O βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κος Μάρκος Εμμ. Καφούρος στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας με τίτλο «Αναδιάρθρωση Πολιτικής Προστασίας – Εθνικός Μηχανισμός Εναέριας Διάσωσης και Αεροδιακομιδών και άλλες επείγουσες διατάξεις» στηνσυνεδρίαση της  διαρκούς επιτροπής παραγωγής και εμπορίου την 04/12/2023, κατέθεσε ερώτηση σχετική με τις προβλεπόμενες πτητικές βάσεις ετοιμότητας και επιφυλακής στο σχέδιο νόμου.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής Κυκλάδων απηύθυνε ερώτηση προς το κο υπουργό σχετικά με τη διατήρηση των υφιστάμενων πτητικών βάσεων αεροδιακομιδών στις Κυκλάδες, ειδικότερα στη Σύρο. Ο κος υπουργός απαντώντας ανέφερε δεσμευόμενος ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί η λειτουργία των υφιστάμενων βάσεων και πως ο στόχος του νομοσχεδίου είναι να ενισχυθεί περαιτέρω ο υφιστάμενος μηχανισμός αεροδιακομιδών.

Επισυνάπτονται τα αρχεία-σύνδεσμοι της σχετικής ερώτησης του βουλευτή και της απάντησης του αρμόδιου υπουργού κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.