ΤΟΠΙΚΑ

Χριστούγεννα: Τα 10 πράγματα που πρέπει να προσέξετε στις αγορές και τα δώρα μέσω ταχυδρομείου

Χριστούγεννα: Τα 10 πράγματα που πρέπει να προσέξετε στις αγορές και τα δώρα μέσω ταχυδρομείου

Λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας και με το λιανεμπόριο να παραμένει κλειστό λόγω lockdown, τα φετινά Χριστούγεννα οι περισσότεροι αναμένεται να προβούν σε παραγγελίες από το διαδίκτυο, ή τηλεφωνικές. Επιπλέον εκτιμάται ότι αρκετοί πολίτες θα στείλουν οι ίδιοι με ταχυδρομείο τα χριστουγεννιάτικα δώρα προς τους αγαπημένους τους, σε άλλη πόλη ή και περιοχή. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων συνέταξε έναν ειδικό οδηγό για τα Χριστούγεννα, εφιστώντας την προσοχή σε 10 σημεία.

Χριστούγεννα μέσω… ταχυδρομείου: Τα 10 σημεία που θέλουν προσοχή

Στον οδηγό της η ΕΕΤΤ επισημαίνει κάθε πτυχή που πρέπει να ληφθεί υπόψιν, από την παραγγελία μέχρι την… παραλαβή.Διαβάστε στο economistas τις 10 οδηγίες της ΕΕΤΤ για ασφαλείς αγορές και αποστολές δώρων τα φετινά Χριστούγεννα.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/hristoygenna-10-simeia-prosohi-dora-me-tahydromeio

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.