ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς παρελάσεις η 25η Μαρτίου

Χωρίς παρελάσεις η 25η Μαρτίου

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας σήμερα στους πολιτικούς συντάκτες ξεκαθάρισε ότι πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να ανοίξει το λιανεμπόριο ωστόσο δεν έδειξε άνοιγμα της αγοράς στο τέλος του μήνα.

Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολες μέρες,  δίνουμε την τελευταία μάχη του πολέμου, δήλωσε άφησε να εννοηθεί ότι το άνοιγμα της αγοράς, δύσκολα θα γίνει τον Μάρτιο τουλάχιστον στην Αττική και στις περιοχές που βρίσκονται στο βαθύ κόκκινο.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως δήλωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δεν θα γίνουν παρελάσεις για την επέτειο της Επανάστασης την 25η Μαρτίου. Θα γίνει, όπως είπε η κυρία Πελώνη, μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα και όπως άφησε να εννοηθεί το θέαμα που θα μεταδώσουν οι τηλεοπτικοί δείκτες θα είναι εντυπωσιακό.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.