ΤΟΠΙΚΑ

Χαλάρωση των μέτρων στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Χαλάρωση των μέτρων στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Τέσσερις ημέρες, τις παραμονές των αργιών και τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα είναι το «παράθυρο» στα μέτρα του lockdown που θα συνεχιστεί έως τις 7 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του mega, εκείνες τις ημέρες θα υπάρχει μικρή χαλάρωση των μέτρων που ισχύουν, ωστόσο οι συστάσεις θα είναι αυξημένες.

Αναμένεται να επιτραπεί η κυκλοφορία και μετά τις 21:00 το βράδυ, ενώ θα υπάρχει αυστηρός περιορισμός των ατόμων που θα μπορούν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

Όπως ανέφερε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αυτά δεν θα μπορούν να ξεπερνούν τα εννέα. Παράλληλα, θα συνεχίσει να ισχύει ο περιορισμός των μετακινήσεων από νομό σε νομό.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.