ΤΟΠΙΚΑ

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Θα διεξαχθούν κανονικά στις 8 Οκτωβρίου – Κανένα θέμα αναβολής

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Θα διεξαχθούν κανονικά στις 8 Οκτωβρίου – Κανένα θέμα αναβολής

Κανονικά θα διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές στις 8 και 15 Οκτωβρίου και δεν τίθεται θέμα αναβολής -λόγω της κακοκαιρίας Daniel και των καταστροφών που προκάλεσε-, ξεκαθάρισε την Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έβαλε τέλος στα σχετικά σενάρια που κυκλοφορούσαν για πιθανή αναβολή των αυτοδιοικητικών εκλογών μετά τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν στη Θεσσαλία. «Δεν τίθεται θέμα αναβολής ή μετάθεσης των αυτοδιοικητικών εκλογών», είπε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική ερώτηση, απάντησε πως «εκδόθηκε μια απόφαση παράτασης της ανακήρυξης των συνδυασμών για ευνόητους λόγους, λόγω μη λειτουργίας των δικαστηρίων για κάποιες στις πληγείσες περιοχές. Δεν επηρεάζει τη διενέργεια των εκλογών. Δεν υπάρχει απόφαση ούτε θέμα αναβολής των εκλογών στη χώρα». Άλλωστε και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ζητήσει αναβολή των εκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, με απόφαση του ΥΠΕΣ, δόθηκε παράταση ως τις 15 Σεπτεμβρίου για την ανακήρυξη των συνδυασμών των αυτοδιοικητικών εκλογών στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι έχουν ανακηρυχθεί.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.