ΤΟΠΙΚΑ

Αυτή είναι η Μύκονος του πολιτισμού,της μουσικής και της ποίησης

Αυτή είναι η Μύκονος του πολιτισμού,της μουσικής και της ποίησης

Δήλος εκεί που το φως του φεγγαριού συνάντησε τη μουσική και την ποίηση.
Το ιερό νησί του Αιγαίου εξακολουθεί να εμπνέει και να δίνει ελπίδα σε όλους .


Είναι τύχη και ευλογία να μπορείς να ζήσεις, υπό το φως της πανσελήνου τη μοναδική συναυλία του Δημήτρη Παπαδημητρίου και να απολαύσεις το μουσικό έργο του πάνω σε στοίχους Ελλήνων ποιητών από την αρχαιότητα έως σήμερα.


Ήταν μία βραδιά γεμάτη μυσταγωγία.

Αναφέρει ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

Για να καταφέρουμε αυτό το μοναδικό πολιτιστικό γεγονός συνεργαστήκαμε στενά Δήμος Μυκόνου, Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και το Ελληνικό Σχέδιο.
Οι φωνές του Γιάννη Κότσιρα, της Βερόνικα Δαβάκη, του Γιώργου Φλωράκη και της σοπράνο Μυρσίνης Μαργαρίτη, μαζί με τις απαγγελίες του Κωσταντίνου Μαρκουλάκη και του Δημήτρη Μαγγίνα, μας ταξίδεψαν σε μια άλλη διάσταση.


Εκδηλώσεις όπως η χθεσινή συμβάλουν στην ενίσχυση της ιστορικής και πολιτιστικής μας ταυτότητας και στην προβολή της σημαντικής μας κληρονομιάς.


Η Δήλος αποτελεί ένα μοναδικό πολιτιστικό τοπόσημο της Μεσογείου με παγκόσμια εμβέλεια.
Ευχαριστούμε θερμά για την σκηνοθεσία του εγχειρήματος το βραβευμένο ως συνεργάτη του ΕΟΤ Μυκονιάτη Σκηνοθέτη Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, την ΕΡΤ για την κάλυψη και όλους όσους συνέβαλλαν για την επιτυχία τους εγχειρήματος.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.