ΤΟΠΙΚΑ

Αβεβαιότητα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ´Εθνικής,φιλικό την Κυριακή η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Αβεβαιότητα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ´Εθνικής,φιλικό την Κυριακή η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Πρώτο φιλικό για την Α.Ε. Μυκόνου στην έδρα της! Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου θα υποδεχθεί την Ελλάς Σύρου στο γήπεδο του Κόρφου με ώρα έναρξης τις 3 μ.μ.

Η αβεβαιότητα που επικρατεί σχετικά με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων καθιστούν επιτακτική ανάγκη για τους Βλάχο – Παχατουρίδη την πραγματοποίηση φιλικών αναμετρήσεων με ισχυρούς αντιπάλους προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει χημεία αλλά και αγωνιστικό ρυθμό.

Με την ευκαιρία της φιλικής αναμέτρησης με την Ελλάς στην Μύκονο θα ταξιδέψουν την Κυριακή και τα τμήματα υποδομής της Συριανής ομάδας Κ10 και Κ14 για να αντιμετωπίσουν τις ομάδες ανάλογης ηλικίας της Α.Ε. Μυκόνου σε παιχνίδια που θα ξεκινήσουν στις 12.00 και 13.00 αντίστοιχα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.