ΤΟΠΙΚΑ

Αρχίζουν οι εμβολιασμοί στις Κυκλάδες

Αρχίζουν οι εμβολιασμοί στις Κυκλάδες

Πλησιάζει η ώρα άφιξης των εμβολίων και στα Νοσοκομεία των Κυκλάδων. Σύμφωνα με νεότερη χθεσινή ενημέρωση, οι πρώτες παρτίδες με τα εμβόλια που προορίζονται για τα Νοσοκομεία όλων των νησιών του Αιγαίου και των Ιονίων νήσων θα αφιχθούν στους προορισμούς τους την προσεχή Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν άμεσα.

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, σε επίπεδο Κυκλάδων και σε πρώτη φάση, οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν από το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και τα Νοσοκομεία Νάξου και Θήρας, στα οποία ήδη έχει γίνει σχετική προετοιμασία. Εκεί θα εμβολιαστεί το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, ενώ μέχρι στιγμής οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερόμενων εργαζομένων για εμβολιασμό κινούνται σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Εν συνεχεία θα ακολουθήσει η προμήθεια των εμβολίων  στα Κέντρα Υγεία και στα περιφερειακά και αγροτικά ιατρεία του νομού Κυκλάδων, ώστε να εμβολιασθούν οι κατά τόπους εργαζόμενοι.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.