ΤΟΠΙΚΑ

Απροστάτευτη η Μύκονος,έρμαιο των ΜΜΕ βάλλεται από παντού

Απροστάτευτη η Μύκονος,έρμαιο των ΜΜΕ βάλλεται από παντού
Άφαντοι οι τοπικοί άρχοντες,κρυμμένοι παρακολουθούν από μακριά τα γεγονότα αφήνοντας το νησί απροστάτευτο επικοινωνιακά.

Πέρσι λαλίστατοι όλοι γιατί ήταν προεκλογική περίοδος και έβγαιναν με κάθε ευκαιρία στα κανάλια πανελλλαδικής εμβέλειας, φέτος όμως άφαντοι και εξαφανισμένοι την ώρα που έπρεπε να προστατεύσουν τον τόπο και την εικόνα της Μυκόνου.

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με το νησί να βάλλεται καθημερινά απο όλους και κανεις να μην το υπερασπίζεται.

Τα ΜΜΕ ανελέητα ξεσκίζουν την Μύκονο και την έχουν παρουσιάσει ως ένα τόπο που κουμάντο κάνει η μαφία η ανομία και το κοινό έγκλημα.
Δεν έχει ιδρώσει το αυτί κανενός και όλοι κρύβονται τις τελευταίες μέρες χωρίς να βγαίνουν μπροστά να μιλήσουν όπως γινόταν πέρσι τέτοιο καιρό.

Μέχρι να πάρουν την καρέκλα και την ψήφο είναι όλο το νόημα τελικά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.