ΤΟΠΙΚΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Δήμαρχος παντρεύεται το καλοκαίρι την εκλεκτή της καρδιάς του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Δήμαρχος παντρεύεται το καλοκαίρι την εκλεκτή της καρδιάς του
Πέφτει και το τελευταίο κάστρο των εργένηδων.Με κουμπάρα την Μαριάνα Λάτση ο γάμος στη Μύκονο

Μια αποκλειστική είδηση που θα σκάσει σαν βόμβα έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά του νησιού καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς το αποφάσισε και πρόκειται να ενωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι με τα δεσμά του γάμου.

Η εκλεκτή της καρδιάς του μοντέλο με διεθνή καριέρα βρέθηκε μαζί του στο Ντουμπάϊ και τον συνόδευσε διακριτικά στην έκθεση Expo 2020 χωρίς να καταλάβει κανείς το παραμικρό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο δήμαρχος γνώρισε την καλλονή σύντροφο του σε event  στο Ντουμπάϊ όπου και ήταν συνεχώς στο πλάι του σε όλες τις εκδηλώσεις από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους.

Μάλιστα η νύφη ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο από την πρόταση γάμου.

Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό ο γάμος αναμένεται να είναι το γεγονός της χρονιάς για την Μύκονο και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κουμπάρα θα είναι η Μαριάνα Λάτση.

Ο δήμαρχος πλέει σε πελάγη ευτυχίας τον τελευταίο καιρό και στην εμφάνιση του την 25η Μαρτίου του έδωσε και κατάλαβε καθώς ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαρούμενος απόρροια φυσικά του γεγονότος που έρχεται το επόμενο καλοκαίρι.

Η μέλλουσα νύφη αυτή την εποχή βρίσκεται στις Μαλδίβες όπου και απολαμβάνει τον καυτό ήλιο και αναμένεται να έρθει το Πάσχα στη Μύκονο για να επισημοποιηθεί η σχέση.

Εμείς να ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον και του χρόνου με υγεία!!!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.