ΤΟΠΙΚΑ

Από την Μύκονο στο Χόλυγουντ

Από την Μύκονο στο Χόλυγουντ

Αποτελεί ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη και σίγουρα όχι άδικα. Όσοι μάλιστα την είδανε πρόσφατα στη Μύκονο «ζαλίστηκαν» με την ομορφιά αλλά κυρίως την αύρα της.

Ο λόγος για την Αντριάνα Λίμα, η οποία βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Once Upon a Time in Hollywood», καταφέρνοντας για μία ακόμη φορά να κλέψει τις εντυπώσεις με την καυτή εμφάνισή της.
Συγκεκριμένα, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα αποτελούμενο από δύο μεγάλα σκισίματα, ένα στο μπροστινό κι ένα στο πίσω μέρος, συνδυάζοντας το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και διαμαντένια κοσμήματα, το supermodel έκανε τόσο τον αντρικό όσο και τον γυναικείο πληθυσμό να παραμιλάει στη θέα της.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.