ΤΟΠΙΚΑ

Από την Δευτέρα επιστρέφει το Superferry II

Από την Δευτέρα επιστρέφει το Superferry II
Κανονικά στα δρομολόγια του επιστρέφει από την Δευτέρα 4 Μαΐου μετά την υπογραφή των συμβάσεων του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τους εκπροσώπους των δύο εταιριών της ακτοπλοΐας, το Superferry ΙΙ στη γραμμή Ραφήνα-Άνδρος -Τήνος- Μύκονος.
Συγκεκριμένα θα εκτελεί το δρομολόγιο της γραμμής Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο στη γνωστή του ώρα 07:50 από Ραφήνα, ενώ θα διανυκτερεύει στην Μύκονο και θα επιστρέφει την επόμενη μέρα.
Παράλληλα το Θεολόγος Π. θα αναχωρεί για την γραμμή κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από Ραφήνα στις 17:30, ενώ κάθε Τρίτη και Πέμπτη θα επιστρέφει στην Ραφήνα.
Ουσιαστικά το Superferry II θα περνά το πρωί ερχόμενο από Ραφήνα για Τήνο-Μύκονο. Θα διανυκτερεύει Μύκονο και θα επιστρέφει την επομένη από Μύκονο για Ραφήνα. Αντιστοίχως ο Θεολόγος Π θα κάνει το απογευματινό δρομολόγιο του εναλλάξ και θα περνά από Άνδρο για Τήνο-Μύκονο τις μέρες που θα επιστρέφει το Superferry II.
Επίσης την Παρασκευή το Superferry II πραγματοποιεί διπλό δρομολόγιο, ερχόμενο το πρωί από Μύκονο και θα φεύγει από Ραφήνα για Άνδρο,Τήνο, Μύκονο στις 17:30.
Πρακτικά ένα πλοίο την μέρα θα περνά για Τήνο-Μύκονο κι ένα για Ραφήνα. Και τα δύο πλοία θα έχουν διανυκτερεύσεις Ραφήνα και Μύκονο. Σημειώνεται ότι την Κυριακή δεν εκτελείται κανένα δρομολόγιο από Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο.

Κάτι επίσης σημαντικό είναι οτι και των δύο πλοίων τα πρωτόκολλα περιορίζονται στον αριθμό των επιβατών στο 10% της δυναμικότητας τους ώστε οι επιβάτες να ταξιδεύουν σε απόσταση, ενώ τα παραπάνω δρομολόγια θα ισχύουν μέχρι 31 Μαΐου 2020.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.