ΤΟΠΙΚΑ

Από πότε θα ισχύσουν τα μειωμένα εισιτήρια στα πλοία

Από πότε θα ισχύσουν τα μειωμένα εισιτήρια στα πλοία
Έρχονται εξτρά εκπτώσεις από τις εταιρίες για να τονώσουν την επιβατική κίνηση

Κρίσιμη συνάντηση θα έχουν θα έχουν την προσεχή Δευτέρα, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ).Η συνάντηση αναμένεται να επικεντρωθεί στις εγγυήσεις που θα κληθούν να δώσουν οι ακτοπλόοι ότι θα προχωρήσουν σε πτώση των τιμών των εισιτηρίων λόγω μείωσης του ΦΠΑ από το 24% στο 13% στους ναύλους επιβατών. Σύμφωνα με το mononews, οι ακτοπλόοι είναι θετικοί στη μείωση των εισιτηρίων, ωστόσο, θα επιμείνουν στη διατήρηση του καθεστώτος επιδοτούμενων γραμμών και για τον μήνα Ιούνιο, ο οποίος με μαθηματική ακρίβεια θα είναι εξαιρετικά ζημιογόνος για τις εταιρίες.

Το αίτημα αυτό δεν το αντιμετωπίζει αρνητικά ο Υπουργός Ναυτιλίας, ο οποίος πιθανότητα να ζητήσει στις ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις να προχωρήσουν στην εφαρμογή των θερινών οργανικών συνθέσεων που σημαίνει περισσότεροι ναυτικοί, κυρίως ξενοδοχειακό προσωπικό επί των πλοίων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.