ΤΟΠΙΚΑ

Απίστευτος ο πολιτικός διασυρμός για την Ειρήνη Γρυπάρη

Απίστευτος ο πολιτικός διασυρμός για την Ειρήνη Γρυπάρη
Το πρωί στο δημαρχείο συνεργάζονταν με τον δήμαρχο και το απόγευμα την ανακοίνωσε ο Βερώνης.Ποιον στα αλήθεια κορόιδευε τόσο καιρό;

 

 

 

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ MYKONOS VOICE ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΥΠΑΡΗ

Τα θεία επικαλέστηκε για να απαντήσει η Ειρήνη Γρυπάρη που ακούει στο παρατσούκλι  και «αγγουρού» στη Μύκονο για την απίστευτη όσο και απροκάλυπτα ανήθικη πολιτική της κίνηση να ανεβεί στη σκηνή στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Χρήστου Βερώνη, εντελώς ξαφνικά και χωρίς πριν ούτε να έχει παραιτηθεί,ούτε να έχει ενημερώσει κανέναν για την κίνηση της αυτή που προκάλεσε έκπληξη στη Μύκονο και σχολιάστηκε άκρως αρνητικά.

Η αμετροέπεια και ο πολιτικός διασυρμός από την καταξίωση και την κοινωνική εκτίμηση απέχουν και αυτό ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά.

Ως MykonosVoice παρουσιάζουμε πάντα τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση και ειδικά η κυρία Γρυπάρη γνωρίζει καλά πως  λίγες μέρες πριν με άρθρο μας πρώτοι είχαμε τονίσει και υπερθεματίσει την πολιτική της διαδρομή στη Μύκονο.

Χρειάστηκε όμως μόνο ένα βράδυ να μας εκπλήξει αρνητικά καθώς ο καθένας έχει δικαίωμα να πάρει τις αποφάσεις του στην πολιτική, αυτό όμως που ξεχωρίζει τους πολιτικούς είναι η συνέπεια,η εμπιστοσύνη και ο τρόπος που λειτουργούν και όχι οι κωλοτούμπες.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς εμπιστεύτηκε την Ειρήνη Γρυπάρη, της έδωσε γη και ύδωρ  και αυτή χωρίς περιστροφές τον πρόδωσε πολιτικά με τρόπο εντελώς άκομψο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βερώνης θα την εμπιστευθεί και αυτός αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού των πολιτών  θα υποβόσκει πάντα ο τρόπος και η αποστασία.

Εμείς τα σκεφτήκαμε καλά όσα γράφουμε κ.Γρυπάρη όπως και ο Θεός που επικαλείστε βλέπει και συγχωρεί αλλά τον Ιούδα ποτέ κανένας δεν τον συγχώρησε στην μνήμη του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.