BUSINESS

Ανοίγει τα φτερά της η Recycle Greece Tserkezidis

Ανοίγει τα φτερά της η Recycle Greece Tserkezidis
Με τον πρόεδρο της Κύπρου Αναστασιάδη συνομίλησε ο πρόεδρος και CEO Νίκος Τσερκεζίδης ενώ ανοίγει γραφεία σε Κύπρο,Μπαχρειν,Σανγκάη

Η 1η ημέρα της 15ης Ετήσιας Συνόδου Κορυφής της Κύπρου που διοργανώνει το Economist στην Λευκωσία και στην οποία η εταιρεία μας Recycle Greece Tserkezidis συμμετέχει, ήταν από νωρίς το πρωί γεμάτη σημαντικές επαφές και συνομιλίες!


Ο Πρόεδρος και CEO της εταιρείας, Νίκος Τσερκεζίδης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της Κύπρου, κ. Ν.Αναστασιάδη, τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου κ. Ν.Χριστοδουλίδη, αλλά και τους Έλληνες κ. Αν. Χατζηβασιλείου, βουλευτή Σερρών και Γραμματέα της Μόνιμης Επιτροπής Εθν. Άμυνας και Εξ. Υποθέσεων, κ. Απ. Τζιτζικώστα, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και κ. Γ.Μπασσιά, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συνάντηση με τον αγαπητό φίλο κ. David Harris, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αμερικανο-Εβραϊκής Επιτροπής! Ο κ.Τσερκεζίδης συνδέεται στενά με την Αμερικανική και Εβραϊκή κοινότητα, τις οποίες ο Διευθ. Σύμβουλος της Recycle Greece θέλει να ευχαριστήσει δημόσια για την υποστήριξή τους.


Σημαντικότερη στιγμή της ημέρας υπήρξε ίσως ωστόσο η συνεργασία με τον Don Bagley, Αντιπρόεδρο της Exxon Mobil international. Ο κ.Τσερκεζίδης κατόπιν επαφών που έχει με την εταιρεία Exxon Mobil τους τελευταίους μήνες, αισθάνεται περήφανος που η Recycle Greece θα συμμετέχει σε έργο της εταιρείας Exxon Mobil, γεγονός που σφραγίστηκε κατόπιν των σημερινών συνομιλιών!


Κατόπιν όλων αυτών, η εταιρεία είναι έτοιμη για την ίδρυση σειράς θυγατρικών εταιρειών με έδρες στη Σιγκαπούρη, τη Σαγκάη, τις Βρυξέλλες, το Μπαχρέιν και την Κύπρο, προετοιμαζόμενη για την νέα χρονιά που πλησιάζει με ιδιαίτερα καλούς οιωνούς!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.