ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άνεμος ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ 4-1 την ΑΝΩ ΜΕΡΑ στο Κ16

Άνεμος ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ 4-1 την ΑΝΩ ΜΕΡΑ στο Κ16

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Κ16 πανηγύρισε ο ΑΟ Μυκόνου σήμερα επικρατώντας με 4-1 της Άνω Μεράς στο τοπικό ντέρμπι του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος ”ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ”. Μετά το 2-2 της πρεμιέρας με τον ΑΟ Πάγου, το συγκρότημα του Μάκη Πούλου είχε καλή παρουσία ανοίγωνοντας το σκορ. Με φάουλ του Πάπα. Η Άνω Μερά ισοφάρισε μετά από σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα χάρη σε σουτ του Καλφουντζή, με τον Χότζα μετά από συνδυασμό με τον Δάρα να κάνει το 2-1. Ο Δάρρας με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ξυδάκη έκανε το 3-1, με τον Θεοδώρου μετά από συνδυασμό με τον Μελανίδη να διαμορφώνει το τελικό 4-1. ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Μάκης Πούλος) Μπουρντένης, Καφεντζής, Κουσαθανάς, Πάπα, Κοντιζάς, Ξυδάκης, Καραγιαννόπουλος, Γκελάι, Χότζα, Λούλα, Μπαστούνας. Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι Δάρας, Χίσα, Θεοδώρου, Πετράκης, Ρέτσι, Μελαδίνης, Μάρκου. ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Κώστας Συριανός): Θειακούλης, Μπουτσάι, Σταυρακόπουλος, Καλφουντζής, Τσελάι, Σπαχίγια, Μεσάκου, Δάμαι, Μπομπάι, Κουκάς, Γκέζο. Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι Καράι, Πετράι, Σεφέρι, Αγγελής, Ρουστέμι, Τσουβελακίδης, Θεοχάρης.

sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.