ΤΟΠΙΚΑ

Ανάσα και για τους επαγγελματίες της Μυκόνου

Ανάσα και για τους επαγγελματίες της Μυκόνου
Επιχορήγηση επιχειρήσεων εστίασης για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου

Η επιχορήγηση παρέχεται για τη στήριξη της λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19 και ειδικότερα για τη διευκόλυνση της λειτουργίας τους, ακόμα και κατά τη χειμερινή περίοδο, σε εξωτερικούς νόμιμα χρησιμοποιούμενους χώρους, όπου ο καλύτερος αερισμός συμβάλλει στην προστασία της δημόσιας υγείας, με σκοπό την αποφυγή του συνωστισμού στους εσωτερικούς τους χώρους.

Η επιχορήγηση θα υπολογίζεται βάσει των επισήμων δηλωμένων και επομένως αδειοδοτημένων τετραγωνικών μέτρων (τ.μ.) εξωτερικών χώρων σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και των με κάθε τρόπο παραχωρημένων από λοιπούς φορείς (Δήμους, Λιμενικά Ταμεία, ΕΟΤ κλπ.), καθώς και των εξωτερικών επιφανειών που παραχωρήθηκαν με το άρθρο 65 του ν. 4688/2020, ιδιόκτητων ή/και μισθωμένων.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το αναλυτικό άρθρο στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων: https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1063&articleid=57045
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.