BUSINESS

Αναδρομικά συνταξιούχων: Τι θα γίνει με τους κληρονόμους

Αναδρομικά συνταξιούχων: Τι θα γίνει με τους κληρονόμους
Την ερχόμενη Τρίτη οι αποφάσεις για το αν θα αναγνωριστούν αναδρομικά στους κληρονόμους -Τι λένε νομικοί κύκλοι- Πως επιμερίζονται τα ποσά

Μέχρι την επόμενη Τρίτη θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το αν θα αποδοθούν και στους κληρονόμους των συνταξιούχων τα αναδρομικάπου θα λάβουν οι δικαιούχοι ως επιστροφές των περικοπών που υπέστησαν οι κύριες συντάξεις τους την περίοδο από 11-5-2015 έως 12-5-2016.

Περίπου 1.000.000 κληρονόμοι περισσότερων από 400.000 θανόντων και θανουσών συνταξιούχων μέσα στην περίοδο 2016-2019 κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα! Εάν η κυβέρνηση δεν αποφασίσει να τους αναγνωρίσει τα αναδρομικά τότε θα πρέπει να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη, να επικαλεστούν την νομοθεσία και να κατοχυρώσουν το κληρονομικό τους δικαιώματα αναδρομικά.

Νομικοί κύκλοι υποστηρίζουν πως για τους συνταξιούχους που απεβίωσαν χωρίς να έχουν προσφύγει δικαστικά μέχρι την ημερομηνία του θανάτου τους οι κληρονόμοι διατηρούν το δικαίωμα διεκδικήσεως των αναδρομικών μέχρι την ημερομηνία θανάτου του συνταξιούχου.

πηγη protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.