ΤΟΠΙΚΑ

«Αν θέλουμε αποτέλεσμα πρέπει να δράσουμε συλλογικά και οργανωμένα»

«Αν θέλουμε αποτέλεσμα πρέπει να δράσουμε συλλογικά και οργανωμένα»
Μια δράση για το σήμερα αλλά και το αύριο της Μυκόνου το Florios Mykonos Foundation
Είναι μια δράση που στηρίζεται καθαρά στην ιδιωτική πρωτοβουλία και αποτελεί για την Μύκονο σημείο αναφοράς. Το Florios Mykonos Foundation του επιχειρηματία Φλώριου Ασημομύτη με δράση στα κοινωνικά θέματα της Μυκόνου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας του νησιού και του τρόπου που σκέφτονται οι Μυκονιάτες.
Αλληλεγγύη και αίσθημα ευθύνης.
Το ίδρυμα ετοιμάζει νέες δράσεις και ο ιδρυτής του είναι κατηγορηματικός για τους στόχους και τις προθέσεις αλλά και την συλλογικότητα στο νησί που μόνο αυτή θα αλλάξει την εικόνα του.

«Ό
λοι γνωρίζουμε ότι η Μύκονος είναι «φιλέτο», ωστόσο πρέπει να δοθεί τεράστια προσοχή στις υποδομές και στις παροχές.
Θέλουμε να έρθουν οι μεγάλες επενδύσεις που θα μας αναδείξουν στον επιχειρηματικό και τουριστικό κόσμο, όμως θα πρέπει πρώτα εμείς οι ίδιοι να φροντίσουμε το «σπίτι» μας, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του και καλύπτοντάς τες.
Σε αυτόν τον τόπο, άλλωστε, γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, στήσαμε τις επιχειρήσεις μας και ζούμε με τις οικογένειές μας.
Στη Μύκονο αξίζει σεβασμός και αγάπη. Όλοι όσοι την αγαπάμε έχουμε όνειρα για ένα καλύτερο αύριο – ένα αύριο που θα έρθει μόνο εάν αντιμετωπίσουμε συλλογικά και οργανωμένα τις ανάγκες του.»
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.